Social

±

Desarc

±

Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem
Postbus 9
6800 AA Arnhem

T: +31 (0)26 352 98 20
E: info@desarc.nl

 

Fleir Apotheken

Professioneel advies in een modern jasje

 
 

Desarc

namens

Fleir Apotheken

±

5
Nederland
2007
 

Fleir Apotheken

±

Professioneel advies in een modern jasje

Fleir Apotheken bedient vanuit diverse gezondheidscentra de snelgroeiende bevolking van de nieuwe gemeente Leidsche Rijn. Uiteindelijk zullen hier 150.000 mensen wonen. De apotheken bieden naast medicijnen op recept ook een breed assortiment verzorgingsproducten. Daar is alle ruimte voor, want door robotisering kan de receptverwerking plaats vinden op een relatief klein oppervlak, achterin de apotheek.

Het interieurontwerp van de nieuwe FLeir Apotheken is een moderne, efficiënte en optimistische uitstraling. De kleurrijke achterwand verbeeldt de thema’s gezondheid, vitaliteit en zorgzaamheid. Eronder een presentatieschap voor informatiefolders, die de adviesfunctie van de apotheker onderstrepen.

In plaats van een gesloten balie ontwierpen we vrijstaande ronde eilanden waar de adviseur letterlijk náást de klant kan gaan staan. Zo kunnen zij – als ‘partners in gezondheid’ – in alle discretie overleggen over het gebruik van medicijnen en andere producten. Een frisse aanpak, die past bij deze kersverse stad.

Desarc-namens-Fleir Apotheken interieurontwerp