Social

±

Desarc

±

Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem
Postbus 9
6800 AA Arnhem

T: +31 (0)26 352 98 20
E: info@desarc.nl

 

Landstede Scholen

Een paraplu voor een koepel

 
 

Desarc

namens

Landstede Scholen

±

4
Nederland
2012
 

Landstede Scholen

±

Een paraplu voor een koepel

Landstede Groep is een onderwijskoepel met vele duizenden studenten. De groep omvat scholen voor voortgezet onderwijs, MBO, volwassenenonderwijs, maar ook een aantal leerbedrijven zoals een kringloopwinkel, een reisbureau en kinderopvang. Onder Landstede vallen bovendien een professionele basketbalclub en dito volleybalclub – met bijpassende topsportaccommodatie – waarvan de eerste teams meedraaien in de top van de eredivisie.

Veel van de instellingen binnen de groep zijn gevestigd in oude schoolgebouwen, voormalige kantoren of bedrijfsgebouwen. Deze moesten grondig gerenoveerd worden om te voldoen aan de Landstede-normen. Maar hoe breng je nou al die verschillende gebouwen gevoelsmatig tóch onder dezelfde Landstede-paraplu? Dat vraagt om ontwikkeling en bewaking van een breed geïmplementeerd beeldconcept.

Reden voor de Landstede Groep om bij de verbouwing en inrichting van zijn panden een beroep te doen op Desarc. Wij bewaken het interieurconcept en de typische Landstede-identiteit, al dan niet in samenwerking met een bouwkundig architect.

Lees verder over Landstede-vestigingen Fuchsiastaat en Dokterspad.

 

1-IMG_6298