Social

±

Desarc

±

Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem
Postbus 9
6800 AA Arnhem

T: +31 (0)26 352 98 20
E: info@desarc.nl

 

Visie

NAmens

Desarc

±

DESaRC NAMENS…

Desarc is een ontwerpbureau dat sinds 1997 interieurconcepten ontwikkelt voor (food)retail, onderwijs, zorg, kantoren, leisure en horeca. We werken op het snijvlak van communicatie, ruimtelijke vormgeving, architectuur en grafisch ontwerp. Desarc werkt niet voor de klant, maar namens de klant. We zijn zo creatief en eigenzinnig als nodig is, maar doen dat altijd in dienst van het project en het doel wat bereikt moet worden. We laten het ontwerp spreken in plaats van ons ego. Om namens een opdrachtgever of een merk te kunnen werken, moet je hem ├ęcht kennen. Dat kan alleen wanneer er sprake is van oprecht en evenredig partnerschap. We geloven in langdurige relaties die gebaseerd zijn op wederzijds vertrouwen en openheid, zodat een project tot zijn recht komt. Geef ons de kans en we laten het zien.

…VOLGENS DESaRC

We geven het toe: we zijn vakfanaten. Als er een mogelijkheid is om te praten over ons vak, grijpen we die met alle liefde aan. We delen heel graag onze kennis en mening over onderwerpen die ons bezighouden of waarvan we denken dat ze het delen waard zijn. We werken namens klanten en ons werk spreekt voor zich, maar dit betekent uiteraard niet dat we er geen uitgesproken visie op hebben. Lees onze verhalen en leer ons beter kennen.

HET DOEL VAN DESaRC

Het juiste maken voor de juiste groep mensen. Want ieder interieurconcept heeft een heel eigen identiteit. Om het karakter van een concept aan te laten sluiten op jouw klanten, kijken we tijdens het ontwerpen door hun ogen.
Een concept is pas goed als het past bij de strategische uitgangspunten. Het gaat immers om het juiste ontwerp voor de doelgroep. En als het even kan, doen we het zo mooi mogelijk. We blijven tenslotte ontwerpers.