Social

±

Desarc

±

Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem
Postbus 9
6800 AA Arnhem

T: +31 (0)26 352 98 20
E: info@desarc.nl

 

DESaRC ZOEKT EEN TEKENAAR MET ONTWERPSKILLS!

±

Je hebt veel inbreng in wat er gemaakt wordt, weinig is standaard. Het uitwerken in Vectorworks en Enscape geeft mij de mogelijkheid mijzelf verder te ontwikkelen.’’ – Jisse, tekenaar bij Desarc

 

Ben je inmiddels al wat jaartjes aan de slag als tekenaar bij bijvoorbeeld een interieurbouwer en wil je de overstap maken naar een interieurontwerpbureau? Wij hebben dan de perfecte baan voor jou. Want..  Desarc is op zoek naar een creatieve tekenaar. Iemand die het leuk vindt om interieurconcepten van bijvoorbeeld een winkelketen, kantoor, zorginstelling of koffiebarretje uit te tekenen, bij te sturen en het concept ervan te bewaken. Word jij enthousiast van het opzetten van lay-outs, wandaanzichten, vloerplannen en maatwerk meubeltekeningen en wil jij de vraagbaak zijn voor de klant, aannemer of interieurbouwer als het ontwerp gebouwd wordt, dan zoeken wij jou!

Wie wij zijn? Wij zijn een middelgroot ontwerpbureau (16 collega’s) uit Arnhem, dat interieurconcepten ontwikkelt op het gebied van (food)retail, onderwijs, zorg, kantoren en horeca. We werken onder andere voor Coolblue, Scapino, McDonald’s, Ziengs, NOC*NSF en Bax Music. Wij ontwerpen niet alleen interieurconcepten, we kunnen ze ook doorontwikkelen tot een formule die op grote schaal uitgerold kan worden. En laat dat nou net zijn waar we jou voor nodig hebben!

Wil je meer weten over de inhoud van het werk? Geef dan een seintje en we regelen een meet and greet met één van onze tekenaars voor je!

 

“Ik vind het leuk om dat wat is ontworpen tot in de puntjes uit te werken en op papier te zetten” – Jaimy, tekenaar bij Desarc

‘’De diversiteit van de werkzaamheden past goed bij mij. Je bent betrokken bij het proces van ontwerp tot realisatie.’’ – Dominique, tekenaar bij Desarc

 

Wat wij jou kunnen bieden:
> Werken aan toffe (interieur) projecten voor bekende klanten zoals Scapino, Coolblue, McDonalds, NOC*NSF en Bax Music.
> Zichtbaar resultaat van je tekenwerk tijdens de realisatie. Elke keer weer een bijzonder moment om bij de opening letterlijk door je tekening heen te lopen.
> Veelzijdige projecten met korte doorlooptijden. Geen klant en geen dag hetzelfde.
> Verantwoordelijkheid. Je werkt nauw samen met je collega’s en tijdens de bouw of uitrol ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten.
> Een creatieve, hybride werkomgeving, waarbij je niet per se in de buurt van Arnhem hoeft te wonen.
> Je wordt zo een onderdeel van een sterk, hecht en gedreven team.

 

Wat wij hopen te vinden bij jou:
> Beschikbaar voor 32-40 uur per week
> Een MBO-4 of HBO opleiding bouwkunde of productontwerp
> Affiniteit met interieurontwerp, het maken van lay-outs en het doorontwikkelen van maatwerkmeubilair
> Minimaal 3 jaar werkervaring als tekenaar bij een interieurbouwer, architectenbureau of standbouwer
> CAD-ervaring met het technisch tekenen van plattegronden, wandaanzichten, verlichtingsplannen en maatwerkmeubilair
> Wij werken met Vectorworks, Sketch-up, 3D/VR (Enscape) en het volledige Adobe pakket

 

Voldoe je niet aan alle eisen? Geen probleem, we begeleiden je bij het omschakelen van AutoCAD naar Vectorworks en we leren je tijdens het werk graag de kneepjes van het vak.

Interesse? Stuur dan voor 28 februari 2023 je CV met een korte motivatie naar info@desarc.nl, t.a.v. Sanna Eijkelestam.

N.B. We hebben ervoor gekozen om niet met recruiters te werken voor de invulling van deze vacature. We verzoeken werving- en selectiebureaus dan ook vriendelijk om niet te reageren.