Social

±

Desarc

±

Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem
Postbus 9
6800 AA Arnhem

T: +31 (0)26 352 98 20
E: info@desarc.nl

 

DESaRC ZOEKT EEN TEKENAAR

±

 

“Ik was klaar met HTS Bouwkunde en wist dat ik niet aan gebouwen wilde tekenen of ontwerpen”
(Richard, tekenaar bij Desarc sinds 2007)

 

Ben jij een tekenaar die net klaar is met de opleiding bouwkunde, maar die, net als Richard, niet het geijkte pad wil bewandelen? Of een startende productontwerper die liever iets uitwerkt of tekent dan ontwerpt? Of werk je al een paar jaar als tekenaar bij een architectenbureau, interieurbouwer of standbouwer en denk je dat het uitwerken van complete interieurconcepten beter bij je past? Dan is onze vacature misschien iets voor jou.

 

“Ik vind het leuk om dat wat is ontworpen tot in de puntjes uit te werken en op papier te zetten”
(Jaimy, tekenaar bij Desarc sinds 2018)

 

We zoeken iemand die er zin in heeft om samen met onze ontwerpers een interieurconcept voor bijvoorbeeld een schoenenwinkel, kantoor of koffiebarretje uit te werken. Om hiervoor layouts, wandaanzichten, vloerenplannen en wandafwerkingen op papier te zetten. En een set meubeltekeningen, waarop de interieurbouwer zijn offerte of productietekeningen kan baseren. Iemand die de vraagbaak wil zijn voor de aannemer of de interieurbouwer als het ontwerp gebouwd wordt en daarbij de conceptuitgangspunten bewaakt.

 

Wie wij zijn? Wij zijn Desarc, een middelgroot ontwerpbureau (13 collega’s) uit Arnhem, dat interieurconcepten ontwikkelt op het gebied van (food)retail, onderwijs, zorg, kantoren en horeca. We werken onder andere voor Coolblue, Univé, McDonald’s, Ziengs, NOC*NSF en Bax Music. We ontwerpen niet alleen interieurconcepten, we kunnen ze ook doorontwikkelen tot een formule die op grote schaal uitgerold kan worden. En laat dat nou net zijn waar we jou voor nodig hebben!

 

“Het is heel zichtbaar, wat je doet.”
(
René, tekenaar bij Desarc sinds 2011)

“Je hebt veel inbreng in dat wat er gemaakt wordt. Er zijn weinig standaarddetails. Je moet het zelf willen bedenken.”
(Wim, tekenaar bij Desarc sinds 2004)

 

Wat je bij ons kunt vinden:
> Een sterk, hecht en gedreven team
> Zichtbaar resultaat van je tekenwerk tijdens de realisatie. Elke keer weer een bijzonder moment om bij de opening letterlijk door je tekening heen te lopen.
> Veelzijdige projecten met korte doorlooptijden. Geen klant en geen dag hetzelfde.
> Verantwoordelijkheid. Je werkt nauw samen met een ontwerper, maar bent tijdens de bouw of uitrol het aanspreekpunt voor onze klanten.
> Als je op kantoor werkt: een gezamenlijke lunch met zelfgemaakte salades.
> Als je thuis werkt: ons gezellige digitale kantoor.

 

Wat wij zoeken in jou:
> Een MBO-4 of HBO opleiding bouwkunde of productontwerp.
> Affiniteit met interieurontwerp en de ambitie om samen te werken en mee te denken met onze interieurontwerpers.
> Liefst één of twee jaar werkervaring als tekenaar bij een interieurbouwer, architectenbureau of standbouwer, maar starters mogen ook reageren.
> CAD-ervaring met het technisch tekenen van plattegronden, wandaanzichten, verlichtingsplannen en maatwerkmeubilair.
> Kennis van Vectorworks is een pré.
> Ervaring met of interesse in 3D/VR (Enscape), Photoshop of SketchUp.

 

Voldoe je niet aan alle eisen? Geen probleem, we begeleiden je bij het omschakelen van AutoCAD naar Vectorworks en we leren je tijdens het werk graag de kneepjes van het vak.

Interesse? Mail je motivatie, CV en een paar voorbeelden van je tekenwerk naar info@desarc.nl, t.a.v. Sanna Eijkelestam.

N.B. We hebben ervoor gekozen om niet met recruiters te werken voor de invulling van deze vacature. We verzoeken werving- en selectiebureaus dan ook vriendelijk om niet te reageren.