Social

±

Desarc

±

Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem
Postbus 9
6800 AA Arnhem

T: +31 (0)26 352 98 20
E: info@desarc.nl

 

Interieurontwerper / merkdenker gezocht

±

 

DESARC is een ontwerpbureau dat interieurconcepten ontwerpt voor (food)retail, onderwijs, zorg, kantoren en horeca. Onze specialiteit is het ruimtelijk vormgeven van de identiteit van een merk in een herkenbaar en onderscheidend interieur. Omdat we vinden dat alles in een interieur communiceert, werken we op het snijvlak van ruimtelijke vormgeving, architectuur en grafisch ontwerp. Dit doen we al bijna 25 jaar voor grote (internationale) merken als Coolblue, Edeka, HEMA, Tesla, Welkoop, NOC*NSF, Blokker, Univé, Bax Music en McDonald’s, maar ook voor kleine lokale helden zoals Bakkerij Tom van Otterloo in Arnhem.

 

DESARC namens…

Wat ons typeert is dat we ons zo verbonden voelen met een opdrachtgever, dat we zeggen dat we niet voor de klant maar namens de klant werken. Om namens een opdrachtgever of een merk te kunnen werken, moet je hem écht kennen. Wij kruipen bij elke nieuwe opdracht in de huid van onze klant – en in de huid van de klant van onze klant.

 

We zijn creatief en eigenzinnig, maar altijd in dienst van het project en het doel wat bereikt moet worden. We laten het ontwerp spreken in plaats van ons ego. Het gaat niet om ons, of om wat wij mooi of leuk vinden, maar om de vraag of het ontwerp voldoet aan de strategische uitgangspunten die we met onze opdrachtgever hebben vastgesteld.

 

We blinken uit in samenwerken. Met onze klanten en met elkaar. We geloven in de synergie die ontstaat bij gezamenlijk brainstormen en sparren. We kijken regelmatig even over elkaars schouder mee, op kantoor of digitaal met een thuiswerkende collega. Samen dragen we de verantwoordelijkheid voor ons succes.

 

We zoeken een ervaren interieurontwerper die sterk conceptueel kan denken, met een passie voor mensen en merken.

 

Je bent bij ons van begin tot eind bij een project betrokken. Vanaf de briefing van de klant tot aan de definitieve uitwerking en realisatie, waarbij je de conceptuele uitgangspunten en de kwaliteit van het ontwerp bewaakt. We werken in teams, waarbij je de ene keer ondersteunend werkt aan een project van een collega en de andere keer verantwoordelijk bent voor je eigen project. We verwachten dan ook dat je ervaring hebt met klantcontact, presenteren, planning en het aansturen van collega’s.

 

Wat verwachten we nog meer van je?

 

> Conceptueel denkvermogen. Je kunt de vertaling maken van de strategische uitgangspunten van een merk naar een interieurconcept

> Ervaring (minimaal 5 jaar) met het ontwerpen van interieurconcepten voor horeca, retail, kantoren en publieke ruimtes (scholen, gezondheidszorg)

> Een goed gevoel voor wat er vandaag en in de nabije toekomst in onze samenleving speelt

> Interesse om ook aan buitenlandse projecten te werken

> Beheersing van Vectorworks, SketchUp, Photoshop, Indesign en Illustrator

> Een pragmatische en doelgerichte instelling

 

Wat we bieden:

 

> Een ijzersterk team met gecommitteerde collega’s, die er voor elkaar zijn

> Een platte organisatie; we doen het samen en zijn samen verantwoordelijk voor ons succes

> Een lekker ruime werkplek (met een grote stalenkamer) op vijf minuten lopen van het centraal station in Arnhem

> Bijzondere opdrachten en opdrachtgevers, die ons niet voor niets elke keer weer weten te vinden

> Arbeidsvoorwaarden conform de BNO richtlijnen, mét Desarc aanvullingen

 

Meer weten? Vragen kan je stellen via info@desarc.nl of kijk op onze site (www.desarc.nl).

 

Gelijk solliciteren? Je sollicitatie, portfolio en referenties kan je sturen naar info@desarc.nl t.a.v. Sanna Eijkelestam