Social

±

Desarc

±

Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem
Postbus 9
6800 AA Arnhem

T: +31 (0)26 352 98 20
E: info@desarc.nl

 

Interieurtekenaar gezocht!

NAmens

Desarc

±

Werk je op dit moment als tekenaar bij bijvoorbeeld een interieurbouwer en wil je de overstap maken naar een interieurontwerpbureau? Of ben je klaar met je studie MBO of HBO Bouwkunde en zijn bouwkundige details niet bepaald je hobby? Dan hebben wij misschien wel de perfecte baan voor jou.

“Je hebt veel inbreng in wat er gemaakt wordt, weinig is standaard. Het uitwerken in Vectorworks en Enscape geeft mij de mogelijkheid mijzelf verder te ontwikkelen.” – Jisse, tekenaar bij Desarc

Wij zijn op zoek naar een interieurtekenaar. Iemand die het leuk vindt om interieurconcepten van bijvoorbeeld een winkelketen, kantoor, zorginstelling of koffiebar uit te tekenen, vaak voor meerdere locaties. Word jij enthousiast van het tekenen van lay-outs, wandaanzichten, vloerplannen en maatwerk meubeltekeningen en wil je de vraagbaak zijn voor de klant, aannemer of interieurbouwer als het ontwerp gebouwd wordt, dan zoeken we jou!

Wie wij zijn? Wij zijn een middelgroot ontwerpbureau (16 collega’s) uit Arnhem, dat interieurconcepten ontwikkelt op het gebied van (food)retail, onderwijs, zorg, kantoren en horeca. We werken onder andere voor Coolblue, McDonald’s en Bax Music. We ontwerpen niet alleen interieurconcepten, we kunnen ze ook doorontwikkelen tot een formule die op grote schaal uitgerold kan worden. En laat dat nou net zijn waarvoor we jou nodig hebben!

Wil je meer weten over de inhoud van het werk? Geef dan een seintje en we regelen een meet and greet met één van onze tekenaars voor je.

“Ik vind het leuk om dat wat is ontworpen tot in de puntjes uit te werken en op papier te zetten.” – Jaimy, tekenaar bij Desarc

“De diversiteit van de werkzaamheden past goed bij mij. Je bent betrokken bij het proces van ontwerp tot realisatie.” – Dominique, tekenaar bij Desarc

Wat we te bieden hebben:
> Werken aan toffe interieurprojecten voor bekende klanten zoals Coolblue, HEMA, Auping, McDonald’s en NOC*NSF.
> Zichtbaar resultaat van je tekenwerk tijdens de realisatie. Elke keer weer een bijzonder moment om bij de opening letterlijk door je tekening heen te lopen.
> Veelzijdige projecten voor mooie merken, die ons niet voor niets altijd weer weten te vinden.
> Verantwoordelijkheid. Je werkt nauw samen met je collega’s en tijdens de bouw of uitrol ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten.
> Een sterk, hecht en gedreven team.

Wat wij hopen te vinden in jou:
> Beschikbaar voor 32-40 uur per week.
> Een MBO-4 of HBO opleiding bouwkunde of productontwerp.
> Bij voorkeur minimaal 3 jaar werkervaring als tekenaar bij een interieurbouwer, architectenbureau of standbouwer, maar starters zijn ook welkom.
> CAD-ervaring met het technisch tekenen van plattegronden, wandaanzichten, verlichtingsplannen en maatwerkmeubilair.
> We werken met Vectorworks, Sketch-up, 3D/VR (Enscape) en het volledige Adobe pakket.

Heb je nog geen Vectorworkservaring? Geen probleem, we begeleiden je bij het omschakelen van AutoCAD naar Vectorworks en we leren je tijdens het werk graag de kneepjes van het programma.

Interesse? Stuur dan voor 1 juli 2024 je CV met een korte motivatie naar info@desarc.nl, t.a.v. Sanna Eijkelestam.
N.B. Voor deze vacature hebben we ervoor gekozen om niet te werken met werving- en selectiebureaus. We verzoeken deze bureaus dan ook vriendelijk om niet te reageren.