Social

±

Desarc

±

Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem
Postbus 9
6800 AA Arnhem

T: +31 (0)26 352 98 20
E: info@desarc.nl

 

Auping

Met de Auping Matras Studio lig je geen nacht meer wakker

 
 

Desarc

namens

Auping

±

1
Nederland
2017
 

Auping Matras Studio

±

Met de Auping Matras Studio lig je geen nacht meer wakker

Auping gelooft niet in ‘one size fits all’, maar in een matrasadvies op maat. Omdat de zoektocht naar het perfecte matras voor veel mensen geen makkelijke opgave is, gooit Auping het met de Auping Matras Studio over een andere boeg.

 

Deskundig en objectief advies

Het draait in deze winkel maar om één product: de matras. Rugexperts geven, met behulp van een innovatief meetmatras en op basis van persoonlijke voorkeuren, een deskundig en objectief advies – het persoonlijk matrasprofiel.

 

Echt Auping

De Auping Matras Studio is duidelijk familie van de Auping Plaza, met dezelfde laagdrempelige ontvangst met koffie en thee. Toch heeft de Auping Matras Studio een eigen identiteit; de sfeer is jonger, stoerder, sneller en heeft meer transparantie. Om niet onder te sneeuwen in het geweld van de winkelstraat moest het ontwerp impact hebben. We hebben uitgepakt met één groot gebaar in diepdonker ‘Auping blauw’, gecombineerd met trendy mosgroen. Zo vallen de witte matrassen goed op.

 

20 Matrassen op 150 vierkante meter

Bij het ontwerp van die winkel was de beperkte oppervlakte onze grootste uitdaging. Op ‘high traffic’ locaties zijn de vierkante meters duur, maar we moesten wel 20 proefligmatrassen kwijt. De oplossing vonden we in het (weg)klapbed. Nee, niet zo één als in de logeerkamer van je oma, maar een strakke lange wand waaruit de proefligmatrassen met een simpele handbeweging naar beneden komen zweven. Klaar met proefliggen? Dan kan het matras weer terug de wand in en blijft het vloeroppervlak vrij.

Auping maakt het kiezen het perfecte matras makkelijk en leuk. Daar hoef je geen nacht wakker van te liggen.