Social

±

Desarc

±

Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem
Postbus 9
6800 AA Arnhem

T: +31 (0)26 352 98 20
E: info@desarc.nl

 

McCafé

Desarc implementeert McCafé-concept bij McDonald’s in Nederland

 
 

Desarc

namens

McCafé

±

111
Nederland
2016-heden
 

McCafé

±

Desarc implementeert McCafé-concept bij McDonald’s in Nederland

McDonald’s werkt aan vernieuwing van zijn fastfoodconcept. Met meer aandacht voor persoonlijke wensen, een uitgebreidere keus aan vers bereide producten zoals salades, en extra service. Bijvoorbeeld in de vorm van Table Service, waarbij de gasten aan tafel worden bediend.

 

Koffiecounter

Sinds kort is er ook McCafé. Bij de aparte koffiecounter kunnen de gasten kiezen uit veel koffievariaties van topmerken. Een perfecte Segafreddo-cappuccino of espresso, een latte macchiato met siroop of een andere variant van 100 procent Arabica-bonen. Voor degenen die zin hebben in iets zoets bij de koffie of thee, biedt McCafé daarnaast een ruime keus uit lekkernijen zoals macarons, verse appeltaart, cheesecake en verse croissantjes.

 

Merkbeleving

Dat deze vernieuwing een echte boost is voor de merkbeleving, blijkt uit de flink gestegen bezoekersaantallen van McDonald’s. Aan Desarc, dat in het verleden al meerdere vestigingen van McDonald’s inrichtte, nu de taak om het succesvolle McCafé-concept te implementeren in alle bestaande en nieuwe vestigingen.