Social

±

Desarc

±

Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem
Postbus 9
6800 AA Arnhem

T: +31 (0)26 352 98 20
E: info@desarc.nl

 

HEMA high traffic

Snel en gezond, vers en vrolijk

 
 

Desarc

namens

HEMA high traffic

±

2
Nederland
2013-heden
 

HEMA high traffic

±

Snel en gezond, vers en vrolijk

Samen met HEMA hebben we de formule ontwikkeld voor de zelfstandige high traffic food-locaties. Van koffiebalie tot broodjescounter, elk element is vormgegeven met een flinke dosis HEMA nuchterheid. HEMA high traffic food-locaties zijn vers, fris en vrolijk. Kleuren en materiaalgebruik sluiten aan bij de bestaande restaurantformules, maar zijn wel wat meer ‘urban’ – met betonnen vloeren, gele lampen en krukken aan hoge tafels waar je snel even iets eet of drinkt.

Routing

Alles staat in het teken van snelheid. De routing die DESARC ontwierp is zó bedacht dat je makkelijk binnen kunt lopen voor een vers belegd kant-en-klaar verpakt broodje, met een sapje of koffie. En voor de gezond-eters een bakje snoepgroente of fruit erbij. Kijken, kiezen, afrekenen en klaar.

Grafisch

Bijzonder is, dat DESARC ook de opdracht kreeg voor het grafisch ontwerp voor HEMA. Hiervoor schakelden we een van onze freelance grafisch ontwerpers in. Het voordeel van deze integrale aanpak van DESARC is dat de nieuwe HEMA high traffic food-formule één perfect geheel is, met een goede balans tussen fysieke en grafische elementen.