Social

±

Desarc

±

Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem
Postbus 9
6800 AA Arnhem

T: +31 (0)26 352 98 20
E: info@desarc.nl

 

Het Rijk Golfbanen

Ervaar de natuur in restaurant golfclub Het Rijk van Nunspeet

 
 

Desarc

namens

Het Rijk Golfbanen

±

4
Nederland
2011
 

Het Rijk Golfbanen

±

Ervaar de natuur in restaurant golfclub Het Rijk van Nunspeet

Het Rijk Golfbanen staat voor kwaliteit en gastvrijheid in een prachtige omgeving. Dat hebben alle vier de golfbanen – in Nijmegen, Margraten, Sybrook en Nunspeet – met elkaar gemeen. Tegelijkertijd hebben ze ook elk een eigen sfeer en identiteit.

Nadat we al eerder de restaurants hebben ontworpen voor de golfbanen in Nijmegen en Sybrook, kreeg Desarc nu de opdracht een nieuw restaurant te ontwerpen voor Het Rijk van Nunspeet. Een restaurant waar elke gast zich direct welkom voelt en dat past bij de lokale identiteit van deze golfbaan.

 

In de natuur

Het nieuwe restaurant is verplaatst. Het heeft een prominente plaats in het clubgebouw gekregen, met een adembenemend uitzicht op start en finish van twee banen én op de prachtige vijver. Je ziet en voelt hier de natuur, ook als je in het restaurant zit. De natuurlijke kleuren en materialen versterken dit effect.

 

Gastvrij

Gastvrijheid is iets wat je moet ervaren. In dit ontwerp brengen we gastvrijheid tot leven met een uitnodigende, natuurlijke indeling. De bar ligt centraal tussen het loungegedeelte en het meer actieve restaurantdeel waar je kunt lunchen en dineren. Of je nu gezellig aan de bar zit, lekker comfortabel lounget of geniet van goed eten, je voelt je hier echt gast. De moderne open haard in de lounge zorgt ook in koudere jaargetijden voor een warme, fijne sfeer.

Met al deze elementen sluit de inrichting van het nieuwe restaurant perfect aan bij de identiteit van Het Rijk van Nunspeet.