Social

±

Desarc

±

Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem
Postbus 9
6800 AA Arnhem

T: +31 (0)26 352 98 20
E: info@desarc.nl

 

HEMA

Lekker HEMA, de nieuwe generatie

 
 

Desarc

namens

HEMA

±

5
Nederland, België
2017
 

LEKKER HEMA

±

 

LEKKER HEMA, de nieuwe generatie

Vers en gemak. Dat is de kern van LEKKER HEMA, de nieuwe formule van HEMA food en horeca. Desarc nam de ruimtelijke vertaling voor haar rekening en werkte hiervoor nauw samen met HEMA. Resultaat: LEKKER HEMA, een sfeervol restaurant en foodafdeling voor iedereen.

Eiland

In het pas geopende HEMA-restaurant in Tilburg kom je binnen bij de take away. Die is voorzien van snelle zitjes om even te genieten van een vers sapje, salade, broodje of een ter plekke bereide stroopwafel. Alle producten zijn overzichtelijk uitgestald op een eiland dat overloopt in een fris-witte convenience-afdeling met wijn, kruidenierswaren en koelverse producten. Een eilandopstelling met vleeswaren, brood en gebak sluiten de afdeling af. Zichtbare bereiding en heldere productpresentatie zijn ook hier de belangrijkste conceptonderdelen.

Bereidingstafels

Het restaurant op de verdieping sluit naadloos aan op de winkel met een elf meter lange tafel als centraal verbindingselement. Ook hier: een opvallend groot aanbod aan verse producten. Van pizza tot all day breakfast en van salades tot verse koffie en gebak. Alles wordt zichtbaar en vers bereid –  zelfs de koelcel is transparant. Of je nu wilt werken, eten of ontmoeten – met de vele zitopties kan alles. Er zijn gezellige lange banken, een lounge, nisjes, ronde en rechte tafels én er is de vrolijke HEMA-kinderkeuken.

‘Lekkere’ sfeer

Voor het inrichtingsconcept vertaalden we de uitgangspunten in een contrastrijke wit, zwart combinatie met marmer en hout. Door daarbij te kiezen voor een dominante productpresentatie en heldere storytelling, versterken we de sfeer van kwaliteit en ‘lekker’. Daarmee onderstreept de inrichting het enthousiaste karakter van de nieuwe HEMA. LEKKER HEMA, een sfeervol restaurant voor iedereen!