Social

±

Desarc

±

Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem
Postbus 9
6800 AA Arnhem

T: +31 (0)26 352 98 20
E: info@desarc.nl

 

Tesla Motors

100% elektrisch, innovatie in de automobielindustrie

 
 

Desarc

namens

Tesla Motors

±

54
Nederland;Duitsland;Frankrijk;Denmark;Belgiƫ;Switzerland;Noorwegen;Zweden;Oosterijk;England;Italiƫ;
2013-heden
 

Tesla Motors

±

100% elektrisch, innovatie in de automobielindustrie

Tesla Motors is het innovatieve automerk van Elon Musk, de oprichter van PayPal. Elon Musk wil zijn vermogen inzetten voor een betere wereld, onder andere door ontwikkeling van een unieke, volledig elektrisch aangedreven auto. De Tesla is wonderschoon, heeft fantastische rijprestaties – vergelijkbaar met een Porsche – en een actieradius van 500 km! Waarom zou je nog een auto met traditionele brandstof rijden?

Het bouwen van een sterk merk houdt niet op met het product. De perfectionisten van Tesla besteden ook veel aandacht aan het car retail design; het ontwerp van de Tesla stores, showrooms en service centers. Desarc ondersteunt hen daarbij, met de consequente implementatie van het in Amerika ontwikkelde designconcept. Conceptimplementatie noemen we dat.

We werken hierbij nauw samen met het Tesla Designteam in Amerika. Samen met projectmanagementbureau Archiment bezoeken we namens het Tesla Design Team nieuwe locaties door heel Europa. Op basis van het locatieonderzoek ontwerpen we de eerste layout, die we na goedkeuring uit Amerika uitwerken tot een compleet design- en aanbestedingsdossier.