Social

±

Desarc

±

Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem
Postbus 9
6800 AA Arnhem

T: +31 (0)26 352 98 20
E: info@desarc.nl

 

Joe & The Juice

volgens

Desarc

±

21-05-2014|Geplaatst door

Een internationaal foodconcept dat al je zintuigen bedient. Wat een lekker en verfrissend concept, een juicebar met de atmosfeer van een cocktailbar. Hier drink je een verse fruitcocktail zonder alcohol met een, met vlagen, stevig muziekje op de achtergrond in een sfeervol onderverlichte ruimte. De playlist beluister je overigens ook via Spotify als je niet bij Joe op bezoek bent.

De grijsbruine rokerigheid van het interieur steekt prachtig af bij de felgekleurde sappen! Interieur in contrast met product in plaats van graphics van vers fruit aan de wand. Een fantasievol aanbod van juices: de naam verwijst naar het effect dat de juice heeft in plaats van alleen de ingrediƫnten te benoemen. Bijvoorbeeld de Iron man (aardbei kiwi appel) Go away doc (wortel appel gember) Hangover Heaven (sinaasappel vlierbessen munt). Mijn persoonlijke favoriet: de Lemon Shake, ik kreeg een brainfreeze omdat ik me niet kon beheersen. Zo simpel, maar zo lekker.

Er worden nog een paar goede koffies aangeboden, en wat sandwiches, voor mensen met trek. Getatoeƫerde hipstermannen met baarden en petjes als personeel passen naadloos in het fruitcocktail plaatje. De grijstonen, abstract ingelijste artworks, de goed gevulde boekenkasten en veel laag zitten, alles draagt bij aan een kosmopolitische sfeer. Hier wordt met veel enthousiasme vers fruit omgezet in een smaakvolle gezonde cocktail!

De Joe & the Juice-vlek drijft (nu nog) vooral rond steden als Kopenhagen, Stockholm, Oslo en Londen maar breidt zich uit. Hopelijk is Nederland snel aan de beurt! Kijk op onze Pinterest.