Social

±

Desarc

±

Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem
Postbus 9
6800 AA Arnhem

T: +31 (0)26 352 98 20
E: info@desarc.nl

 

Student versus Citytripper

volgens

Desarc

±

22-09-2016|Geplaatst door

Ze zitten er al twee jaar, maar toch was het er nog niet eerder van gekomen: een bezoek aan het Student Hotel in Den Haag. Wat is het leuk hier! Ik snap de studenten wel: een fraaie kamer zonder schimmels of ongedierte (wat toch geen uitzondering is in de doorsnee studentenkamer), maar wél met de levendigheid van een studentenhuis. Met alle faciliteiten die je wilt als student: biljart, pingpong, studieruimtes, gym, relax fauteuils, wasserette, eetzaal én fietsen. Geen ordinaire rammelbak, maar een vanmoof. Daar wilde ik ook wel een weekendje op fietsen 😉 Doordat iedereen de doelgroep is in het toegankelijke & laagdrempelige concept, krijg je een heel leuke mix van gasten.

De grote gebaren, het vele kleurgebruik én het spontane personeel maken van dit hotel een fijne plek om in te bewegen.

Het merendeel van de gasten zijn student, maar hier heb je geen ‘last’ van. Integendeel, ze zijn serieus bezig met hun opleiding (ik was er tijdens de examenperiode, misschien een vertekend beeld? ;-))

We fietsten naar MAMA KELLY en wat een fijne locatie is dat! Leuk personeel, vriendelijk zonder arrogantie én lekker eten. Het is niks nieuws om in een oude loods je horeca te beginnen, maar het is goed gedaan. De schil van de hoge, oude caballerofabriek is rauw & puur én in de originele staat behouden. Maar zodra je zit voel je de intimiteit & luxe die je wilt tijdens een diner (échte gesteven servetten). De losstaande bars sluiten aan bij het fabrieksgevoel (zwart staal!), maar door de glanzende, gekleurde afwerkingen krijgt het een hoogwaardig gevoel.

Student Hotel

Student Hotel – Mama Kelly

Student Hotel

Student Hotel huurfietsen

Het voelt een beetje als vakantie in Den Haag, want afsluitend gingen we dansen op het strand (Den Haag is groot, dus dit was ver fietsen, lees VER FIETSEN). De stad heeft veel te bieden, dus een weekend is eigenlijk te kort om alles te kunnen beleven. Maar mocht je geïnspireerd zijn, bezoek dan onze pinterest pagina met de leukste hot spots van Den Haag; https://nl.pinterest.com/desarc/den-haag-volgens-desarc/