Social

±

Desarc

±

Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem
Postbus 9
6800 AA Arnhem

T: +31 (0)26 352 98 20
E: info@desarc.nl

 

& other stories

volgens

Desarc

±

15-05-2014|Geplaatst door

Wat een heerlijke winkel! Dat is het eerste wat ik dacht toen ik samen met een aantal mensen van HEMA bij & Other Stories in Londen kwam.  De details, de producten, de sfeer, het gevoel…. Alles klopte. Het concept past zo mooi in het huidige tijdsbeeld, erg inspirerend en ik had heel veel zin om iets te gaan kopen 😉

De winkel op Regent Street is ruim opgezet, met een mooie collectieopbouw. Onderweg word je verleid door sfeervolle productpresentaties die speciaal voor jou met veel zorg neergezet lijken te zijn. De prijskaartjes, de cactussen en het materiaalgebruik. Overal is over nagedacht en toch voelt het per ongeluk. Een ateliergevoel, en als je niet beter weet dan voelt het als een eenmalige boetiek of concept-store waar een stylist met heel veel smaak elke dag aan het werk is.

Andotherstories 1

Kelly was tijdens haar bezoek in Berlijn ook helemaal enthousiast en tijdens een weekendje Barcelona met een vriendin had ik dan ook maar één shop-doel: & Other Stories. En toen viel het tegen… een pand met verdiepingen met heel veel drukte. Waar is de rust van Londen? Oké, zaterdagmiddag dus dan hoort het druk te zijn in een winkel. Maar waarom is mijn gevoel zo anders in Barcelona dan in Londen? Alles was weer net zo per ongeluk als in Londen, alles was nog steeds met zoveel zorg gedaan, maar het voelde niet meer alsof het speciaal voor mij neergezet was, het voelde als een keten die het heel goed begrepen heeft en precies weet wat ze uit wil stralen. Klopt dat, een winkel van een retailketen met de uitstraling van een concept-store? Bij mij knaagt het, maar ik weet ook dat als het een commercieel succes is, dat er niks toe doet!

Andotherstories 2

Op het potje handzeep (ik kon het toch niet laten 😉 staan de ingrediënten er al in het Nederlands op. Waarschijnlijk is er heel snel een Nederlandse & Other Stories.

Andotherstories 4