Social

±

Desarc

±

Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem
Postbus 9
6800 AA Arnhem

T: +31 (0)26 352 98 20
E: info@desarc.nl

 

Orgatec: vakbeurs voor kantoor-inrichting

volgens

rené

±

31-10-2016|Geplaatst door

Afgelopen maand was ik in Keulen bij de ORGATEC, een belangrijke vakbeurs voor innovatieve kantoorinrichting.

Hier worden nieuwe trends en producten gepresenteerd die het ontwerp van werkomgevingen beïnvloeden. De rol van het klassieke kantoor ondergaat een belangrijke verandering in de digitale mobiele wereld. Flexibele structuren voor projectmatig werken en sociale uitwisseling en een sterk interieurconcept zijn kenmerkend voor moderne kantoorconcepten.

De plaatsen waar we werken zijn veranderd, thuis, op reis, in het hotel of in het kantoor, werk wordt multi-local. Het kantoor van vandaag moeten deze nieuwe vormen van werk, zoals projectmatig werken, spontane samenwerking of mobiel werken ondersteunen en een ruimte zijn voor innovatie en creativiteit.

Hiernaast is het naar mijn idee nog steeds cruciaal dat de identiteit van een bedrijf ervaarbaar is in de kantooromgeving, de werkomgeving is een strategische troef voor bedrijven.

Deze Orgatec liet weer mooie voorbeelden en nieuwe producten zien variërend van hele efficiënte, multi flexibele, super strakke en hele sfeervolle huiskamer kantoor oplossingen.

Het kantoor van nu zal ‘purpose, senses, en moments prooved’ zijn maar bovenal een expressie van de merkwaarden van het bedrijf.

Het was weer inspirerend om te zien hoeveel nieuwe mogelijkheden wij als ontwerpbureau erbij hebben gekregen.

oprichter & adviseur