Social

±

Desarc

±

Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem
Postbus 9
6800 AA Arnhem

T: +31 (0)26 352 98 20
E: info@desarc.nl

 

Ons nieuwe kantoor

volgens

sanna

±

01-07-2014|Geplaatst door

Het voelt goed, onze nieuwe stek aan de Oude Kraan 72. Op 17 juni zijn we verhuisd en op 18 juni waren we weer in bedrijf. We zijn heel blij met deze soepele overgang. De stap van de Velperweg naar het iets Oost-Berlijns aandoende creatieve bedrijfsverzamelgebouw aan de Oude Kraan bleek minder groot dan we dachten.

Ons kantoor aan de Velperweg had weliswaar het mooiste uitzicht van Arnhem, maar voldeed niet meer aan onze wensen. De drie verdiepingen onder ons werden de afgelopen 5 jaar maar niet verhuurd, dus het delen van ruimtes met andere huurders was geen mogelijkheid. Laat staan dat het een gezellig gevoel geeft, die lege spookkantoren.

De omgeving van een ontwerpbureau hoort dynamisch te zijn. Samenwerken, delen, elkaar inspireren; dat misten we aan de Velperweg. En als die dynamiek er niet is dan moet je het zelf maken of zoeken. Een door ons ontworpen plan voor het transformeren van het gebouw naar een creatief bedrijfsverzamelgebouw kreeg weinig weerklank van de verhuurder, dus besloten we om iets nieuws te zoeken.

Aan de Oude Kraan vonden we een plek waar creatieve ondernemers werkplekken huren en delen. Op de eerste verdieping waren genoeg vierkante meters voor onze bureaus, stalenkamer en een overlegplek. Een transparante gang verbindt ons kantoor met nog twee kantoren voor freelancers of een ander bureau. De keuken en vergaderkamers delen we met anderen. Op de begane grond zit een gezellig lunchcafé, Lokaal 72, met een gezonde en lekkere keuken. Kijk op onze Pinterest.

Wij nodigen iedereen uit om hier met ons een kop koffie te komen drinken en geven graag een rondleiding door ons nieuwe kantoor!

Op www.ok72.nl vind je meer informatie over onze nieuwe werkplek.

partner & ontwerper