Social

±

Desarc

±

Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem
Postbus 9
6800 AA Arnhem

T: +31 (0)26 352 98 20
E: info@desarc.nl

 

Hanos

Groot, groter, grootst. Maar ook lekker, overzichtelijk en inspirerend.

 
 

Desarc

namens

Hanos

±

1
Nederland
2015
 

Hanos

±

Meer dan lekker

Om je vingers bij af te likken. Dat is het nieuwe filiaal Delft van internationale horecagroothandel Hanos. Desarc ontwierp de indeling van het hele gebouw én het concept voor de immense foodafdeling op de begane grond. Met als resultaat ruim dertigduizend vierkante meter kwaliteit en inspiratie voor de horeca.

De indeling van de begane grond is praktisch en efficiënt. Achter de schermen, in het logistieke gedeelte, vind je een bulkmagazijn, een gekoelde distributieruimte waar 19 vrachtwagens tegelijk kunnen inladen en 1500 m2 aan koel- en vriescellen. Logistiek waar je verder mee komt. En nergens op de begane grond is verdwalen een optie, dankzij een doordachte plattegrond met heldere loop- en zichtlijnen.

Na de entree volgen ‘hapje & drankje’ – maar dan in een nieuwe dimensie met een uitgebreide delicatessenafdeling en een waanzinnige wijn- en gedestilleerd-afdeling van 1100 m2. Advies vooraf, sigaar of likeurtje na – aan alles is gedacht.

Vers

Meer dan lekker én inspirerend voor elke food-liefhebber zijn de versafdelingen: 480 m2 kazen, 480 m2 vlees en vleeswaren, 430 m2 poelier, 580 m2 vis en maar liefst ruim 800 m2 groenten en fruit. Bijna net zo groot als de patisserie-afdeling en de diepvriesafdeling. Dan heb je nog steeds niet alles gezien, geroken of geproefd – aan het einde van de winkel wacht je 2000 m2 aan bulkstellingen met kruidenierswaren, waaronder veel oosterse producten.

Trots

Op de non-foodafdeling op de bovenste verdieping richtte Hanos zelf z’n bijzondere Studio Senses in. Volgens de website ‘een experience center voor professionele sfeer- en smaakbeleving’, en daar is geen woord van gelogen. Wij jokken ook niet als we zeggen dat we trots zijn op dit project. Dit nieuwe filiaal laat zien: Hanos is de beste horecagroothandel van Nederland. Waar ‘food’ zich moeiteloos mengt met ‘non food’. En waar ‘groot’ écht groot is: heerlijk, bijzonder en inspirerend voor elke kok.